- Co je CŽV?
- Kurzy pro veřejnost
- Dětská univerzita
- Univerzita třetího věku
- Kurzy pro zaměstnance
- Kontakty
Katedra kvality zemědělských produktů si Vás dovoluje pozvat na workshop o výrobě sýrů, kde se můžete seznámit s teorií výroby sýrů a s technologickými postupy jejich přípravy při zpracování mléka.
PROGRAM:
Čtvrtek, 21. dubna 2016
9:45–10:30 Prezence účastníků, zahájení
10:30–11:30 Teorie výroby sýrů –část
11:30–12:30 Oběd
12:30–17:30 Praktická výroba sýrů
Pátek, 22. dubna 2016
8:30–9:30 Vyhodnocení praktické výroby
9:30-12:15 Teorie výroby sýrů –část
12:30-14:30 Smyslové posouzení výrrbků
Přednášky z teorie výroby sýrů budou obsahovat tato témata:
LEKTOŘI A TECHNICKÁ PODPORA:
doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., Ing. Pavel Smetana,Ph.D., MVDr. Lucie Hasoňová,Ph.D., Ing. Robert Kala, Pavla Vandasová (ZF JU); Ing. Jiří Kopáček, CSc. (Českomoravský svaz mlékárenský)
Přihlášky (na adrese http://kaf.zf.jcu.cz/index.php?p=57) zasílejte do 18.4. 2016 na samkova@zf.jcu.cz;seminář má omezenou kapacitu.